You are currently viewing Nå skal det ryddes i gatene – Strømmen Vel inviterer til vårrydding 2. mai
I fjor høst fjernet Strømmen Vel mengder av søppel fra Sagstien og Sagelva. Foto: Hans Olaf Lier.

Nå skal det ryddes i gatene – Strømmen Vel inviterer til vårrydding 2. mai

Strømmen Vel inviterer til vårrydding på Strømmen. I fjor høst hadde de ryddeaksjon langs Sagelva og i elva. Nå er det gatene på Strømmen som står for tur.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Mandag 2. mai er det oppmøte kl.17 ved det gamle rådhuset i Strømsveien, der det er utdeling av søppelsekker. Foreningen oppfordrer til å ta med familie og venner for å lage en tur ut av ettermiddagen.

Flere har sørget for opprydding denne våren

Nylig arrangerte også foreningen Sagelvas Venner dugnad i Mølleparken og langs Sagelva, der det ble samlet inn mengder av søppel og utført reparasjoner samtidig som en ny rastebenk kom på plass. I tillegg har næringslivet bidratt til opprydding på Strømmen. Driftsavdelingen til Strømmen Storsenter hadde ryddesjau langs deler av Sagelva og i elva rundt påsketider. Der var «fangsten» alt fra handlevogner til klær og elektronikk.

Når både foreninger og næringsliv sørger for å gjøre det triveligere på Strømmen, er det likevel på sin plass å komme med en generell oppfordring:

Bruk søppelkasser og gjenvinningsstasjoner!