You are currently viewing LEDER: Nytt samarbeid for Vårt Strømmen – mer lokalstoff fra Strømmen på ett sted
Vårt Strømmen og Strømmen Vel i nytt samarbeid.

LEDER: Nytt samarbeid for Vårt Strømmen – mer lokalstoff fra Strømmen på ett sted

Vårt Strømmen ble i mai kontaktet av Strømmen Vel, velforeningen på Strømmen som har fokus på trivsel, trafikk og miljø på Strømmen.

(Artikkelen fortsetter etter annonsen)

  • Strømmen Sparebank, www.strommensparebank.no. For oss er hver enkelt kunde viktig. Vi skal være en bank du kan stole på - både i dag og i fremtiden!

Ved siden av faste arrangementer og andre prosjekter til nytte for innbyggerne på Strømmen, har Strømmen Vel i en årrekke utgitt medlemsbladet Nytt fra Strømmen Vel (tidligere Vel-nytt) 3-4 ganger i året. De har sett at kostnadene med å gi ut et trykt blad har økt, samtidig som det har vært andre utfordringer med å lage et blad på frivillig basis. Med såpass få årlige utgivelser, har det også vært vanskelig å nå ut med informasjon til medlemmene til riktig tidspunkt og mens saker fortsatt er aktuelle.

Vårt Strømmen har siden nettmagasinet ble startet i 2020, hatt et godt forhold til Strømmen Vel, og flere saker fra nettmagasinet har vært på trykk i Nytt fra Strømmen Vel.

Digitalt “Nytt fra Strømmen Vel”

I møte med Strømmen Vel, ble mulige fremtidige løsninger for “Nytt fra Strømmen Vel” diskutert. For å ta den korte versjonen, har Vårt Strømmen og Strømmen Vel i sommer inngått samarbeid for digitalt Nytt fra Strømmen Vel.

Strømmen Vel har derfor fått en egen underside på Vårt Strømmen, som er tilgjengelig direkte på vartstrommen.no/strommenvel.

Alle artikler som kommer fra Strømmen Vel, merkes med “Informasjon fra Strømmen Vel”. Derfor er det lett å skille mellom artikler som kommer fra velforeningen (medlemsinformasjon) og artikler som er laget av nettmagasinet Vårt Strømmen.

Strømmens lokalavis

Samarbeidet mellom velforeningen på stedet og Vårt Strømmen kommer til å sørge for at flere aktuelle saker og annet stoff om Strømmen samles på en plattform. For Strømmen Vel vil det bli enklere å kommunisere om foreningens aktiviteter til riktig tid og mens saker fortsatt er aktuelle, for eksempel om julegrantenningen før den finner sted eller om hva som har skjedd uten å vente flere måneder på neste bladutgivelse.

Vårt Strømmen har siden oppstarten for tre år siden skrevet om aktuelle Strømmen-saker, ikke minst gitt omtale av en rekke av stedets foreninger og klubber. Vi har også gitt plass til saker som er for små for avisa som dekker hele Romerike.

Det nye samarbeidet med Strømmen Vel bidrar forhåpentligvis til at enda flere øynene opp for vårtstrømmen.no som Strømmens lokalavis, med 100% fokus på lokalstoff fra Strømmen.

Arnt Erik Isaksen, redaktør Vårt Strømmen

Arnt Erik Isaksen - Redaktør Vårt Strømmen - vårtstrømmen.no